SKRIVET: 2011-03-31, kl 23:31:46 | PUBLICERAT I: xtravaganza

Fråga

Fråga:Hur mkt fick du betala för xtravaganza?
Ps/ Du ser jättefin ut! :)
/Anonym
Ja, XtraVaganza har ju en massa olika program. Och även fast man går ett program så tillkommer en del kostnader utöver det. Men jag som går lifetime redan från början betalar 599:- i månaden för att gå på mötena och få tillgång till gymmet på Xtravaganza. Däremot om man vill börja hos Xtravaganza får man ha i åtanke alla extrakostnader, t.ex. som att köpa pulver-maten i början, blir en extra 549:- per vecka. Men då äter man ju ingen annan mat så det går ganska jämt ut (gjorde det i alla fall för mig) med vad mat kostar annars.
Tack för alla frågor!! Uppskattas jättemycket! Är så kul när ni har lite intresse! :D Även ett stort tack för all pepping! Det gör gott långt in i själen!

SKRIVET: 2011-03-31, kl 23:31:15 | PUBLICERAT I: Allmänt

Besök från huvudstaden

Tanken var att endast mamma skulle komma ner på besök, men jag fick en bonus! Mamma gjorde som hon brukar, att hon ringer när hon börjar bilfärden neråti landet. Men sedan kanske en timme senare så ringer hon igen. Den första tanken som slog mig var att det hänt nåt. Och det hade det ju på sett och vis. Men inte i dålig bemärkelse. Hon hade bara fått med sig en bonuspassagerare, Sanna, min svägerska! :) Mycket trevlig bonus indeed! Så ikväll har vi tagit det lugnt med matlagning och handlande av mat inför helgen. Nu är det bara jag som är vaken fortfarande och de andra tjejerna ligger och sover på soffan. Lät som en bra idé med ett par timmars sömn. Tror jag följer exemplet nu! Nattinatt allihop

SKRIVET: 2011-03-31, kl 19:00:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

9e bilden: Någon i din släkt.

Min släkt är ju inte jättestor, så jag är tråkig och tar en bild på min bror.
Och nej, det är inte den lilla håriga till vänster ;)

SKRIVET: 2011-03-30, kl 19:00:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

8e bilden: En person som du saknar.

Bra kap, brorsan! Detta är min "svägerska", eller ja, min brors flickvän. Mycket fin tjej. Har alltid kul med henne i närheten!

SKRIVET: 2011-03-29, kl 19:00:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge

Jag och Ellinor! Elli har jag nog inte träffat på ungefär 1 år tyvärr! :'(
Vi har haft många fina stunder ihop. Alla kväller bland mygg och andra Vässarö-gäster över midsommarfirandena. Saknar de stunderna.

SKRIVET: 2011-03-29, kl 19:00:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.

Ha! Den är ju enkel, har ju inte lagt upp så mycket bilder. Men jag får väl välja nåt som jag inte har lagt upp någon annanstans heller, bara för att göra det lite svårare.
Denna är ifrån en ute-kväll då jag bad tjejerna gör något med mitt hår då jag inte hade någon fantasi. Blev något sorts kaos, men fortfarande lite småcoolt.

SKRIVET: 2011-03-27, kl 21:54:07 | PUBLICERAT I: Allmänt

Snö!?

Vad tusan är det här? vart kom allt det vita ifrån?
Gick till jobbet i öppna skor och vårjacka.. Ingen bra kombo med de 5 cm snö som hann falla och fortfarande föll på hemvägen.. :(
KALLT!!!

SKRIVET: 2011-03-27, kl 19:00:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

5e bilden: En gammal bild på dig själv

Fick följa med mamma och hälsa på en jobbarkompis till henne som precis blivit mamma. Så här är jag 12 år gammal eller nåt med en liten bebis som kanske var en månad här. Hon är typ 10 idag!

SKRIVET: 2011-03-26, kl 19:00:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv

En tid i mitt liv då jag roade mig med mycket konstiga saker, jag slängde min personlighet över ända. Min musiksmak, mina intressen.
Det är helt klart min svarta period. Har inte alla tonår en sådan? o.O
Detta tydligen från 2004.

SKRIVET: 2011-03-25, kl 19:00:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

3e bilden: En bild på någon i din familj

Min fina fina mamma. Hon finns verkligen alltid där för mig när jag behöver henne. Min förebild här i världen.
Älskar dig, Mamma! <3

SKRIVET: 2011-03-24, kl 19:00:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

2a bilden: En bild på dig själv

En av de nyaste bilderna på mig!

SKRIVET: 2011-03-23, kl 19:00:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Bild-maraton

Hittade en sådan där kul pryl. Detta är ett maraton med bilder. Varje inlägg kommer ha ett förvalt tema. Detta kanske kan få er läsare att lära känna mig lite bättre ^^
Så första temat är alltså någon som jag umgås väldigt mycket med:
Tror faktiskt det blir Martin som är den jag umgås mest med förutom katten, i alla fall som finns på bild. Troligen är nog min uppsatskamrat den jag träffar mest just nu men han finns inte på bild ännu :P

Mycket fin bild på Martin dessutom! ^^ Gillade att den blev lite överexponerad. Ser nästan ut som att den är tagen på 70-talet nån gång och sen legat framme i solen :)

SKRIVET: 2011-03-22, kl 18:20:42 | PUBLICERAT I: Allmänt

konstigt

Ni vet hur det bland kan börja pipa om näsan när man andas. Ganska jobbigt och svårt att bli av med. Men det här är första gången jag hört en katt ha samma problem. Min lilla älskling ligger brevid mig och "piper" i sömnen <3

SKRIVET: 2011-03-22, kl 10:22:36 | PUBLICERAT I: Allmänt

Plugg

Sitter i skolan och skriver på planeringsrapporten till C-uppsatsen. Men vart tog kreativiteten vägen? Vi var riktigt kreativa igår och fick sjukt mycket gjort. Vi skrev typ halva arbetet igår. Men idag känns det som det tagit stopp =/ Inte bra. Men men, tuffa tag nu. Here vi go! ^^

SKRIVET: 2011-03-22, kl 00:33:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

Mitt set är komplett!

Tack Johanna för kompletteringen!  :D
Hade te-lådan sedan innan vilken är till för att förvara tepåsar i. De fanns på typ Netto i våras men jag hann bara få tag i te-lådan. OCh nu hade fina Johanna turen att springa på dem igen och frågade om hon skulle norpa med sig en kaffeburk till mig. Sagt och gjort. Titta vad fint det blev!!

SKRIVET: 2011-03-21, kl 00:11:20 | PUBLICERAT I: Allmänt

Klänning

En mycket trevlig klänning är på G till mig! Hoppas den passar! =D
Oneshoulder Chiffon Dress SEK 359, Rare Fashion - NELLY.COM

SKRIVET: 2011-03-20, kl 11:26:19 | PUBLICERAT I: Allmänt

Macbook Pro

Har haft besök av underbara Martin sedan igår och sitter nu med hans Macbook Pro i knät och bloggar. Me like! Måste ta och skaffa mig en jag med!

Har lurat i Martin endast nyttig mat sedan igår och kan bli mer snart.

Senare blir det plugg á la planeringsrapport inför C-uppsats. Mycket att göra! ;)

SKRIVET: 2011-03-20, kl 11:21:01 | PUBLICERAT I: xtravaganza

Fråga


Hur gör du för att gå ner i vikt, tränar och äter rätt?

Jag går Xtravaganzas viktminskningsprogram. Det går ut på att lära sig vad som är bra för dig, att förstå varför man göra detta, och för vem. Det grundar sig på att du ska njuta av var dag och inte känna det som ett tvång under tiden du försöker gå ner i vikt. Om du säger "Nej, jag ska inte" kommer du garanterat se frestelser. Men om du alltid har i minnet varför du gör något kommer det gå mycket bättre :)
Självklart ingår det träning i detta, men det är samma sak där, det gäller att träna på ett sätt som du uppskattar och som du tycker är roligt.

SKRIVET: 2011-03-18, kl 10:13:09 | PUBLICERAT I: Allmänt

Snow be gone!!

Vad fan var det här liksom!? Vart kom all denna snön ifrån? Var det verkligen nödvändigt? Det var ju vår senast igår...
Och vad är det med alla jäkla bussar då.. Jag fick vänta 20 minuter på en buss nu på morgonen som jag borde max ha fått vänta på max 7 minuter.. Och min studiekamrat fick även han problem med bussarna, men av en annan anledning. Då med en buss som kört fast så alla trafik stoppades upp framför hans bil.
Som överskriften säger: Damn snow be gone! Jag vill ha våroch sommar! Och det nu!!
/A.k.a. Surkärringen

SKRIVET: 2011-03-16, kl 23:30:12 | PUBLICERAT I: Nagelfix

Tigger

Har köpt mig lite grejer från Konad Nail art. Just de grejer jag har köpt gör att man kan stämpla mönster på naglarna med vanligt nagellack. Provade ett tigermönster som mitt första prov, blev inte alls fel! :D
Bild från http://xoxotrina.com/
Såhär blev mina egna! :D

SKRIVET: 2011-03-16, kl 22:51:14 | PUBLICERAT I: xtravaganza

Fråga

Vilket av xtravaganzas program kör du?
Jag började direkt på det program som Xtravaganza kallar för Lifetime. Detta är egentligen ett program som är en fortsättning för de som gått något av intensivprogrammen innan. För mig har det hittills fungerat bra då jag redan har ganska mycket vetskap om olika näringsgrupper och liknande som man gärna riktar in sig på lite mer i intensivgrupperna. Dessutom hade jag inte någon jättestor viktminskning planerad, bara 20 kg. Jag har mött flera människor å det senaste som har mycket större mål än vad jag har.

SKRIVET: 2011-03-14, kl 23:38:19 | PUBLICERAT I: xtravaganza

YES YES YES!!!

10 KILO!! Ett trappsteg avklarat! Hajar nog inte riktigt ännu hur mycket det är jag gått ner hittills, men fy fan vad jag är bra! Vilken kick det ger när man ser sådana här framsteg! Och ändå känns det inte som om jag går miste om något i mitt liv, jag mår bra med hur jag lever just nu. Jag mår bra med mig själv nu. En underbar känsla. Och då är jag ändå bara halvvägs ;)

LilySlim Weight loss tickers

SKRIVET: 2011-03-13, kl 23:11:56 | PUBLICERAT I: Allmänt

Spontanfika

Tog en någorlunda lugn morgon i morse. Skulle inte vara i skolan förrän vid 13.00. Ja, på en SÖNDAG! Jag och min uppsats-kamrat satt i alla fall tre timmar, även om mycket av den tiden var att stirra på ett tomt word-dokument. Nej, inte riktigt så var det väl, men det var ungefär så mycket frustration jag kände när vi gick därifrån, ungefär som att vi verkligen inte hunnit göra något alls. Kändes som att vi kunde gjort så mycket mer.
På vägen hem gick jag förbi mitt gamla jobb på bingon och råkade kolla in genom fönstret, som jag alltid gör för att se vilka som jobbar för dagen. Fick mig en trevlig överaskning när jag såg Daniel. Han jobbar inte alls ofta, så var mer tur än skicklighet. Så jag tog ett par steg åt vänster in genom dörren och sa hej. Hade ännu mer tur när det visade sig att han slutade inom ett par minuter. Så ovanpå all min tur blev det en kopp kaffe och en två timmars pratstund som kändes riktigt bra eftersom det var över ett halvår sedan sist.
Spontanfika är oftast det bästa fikat =) Let's keep it at that!

SKRIVET: 2011-03-11, kl 19:27:57 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sifferminne gillas

Fick göra mina första samtal på jobbet idag. Sitta i kundtjänst är defenitivt ingen lek. Helt otroligt vad mycket olika koder och siffror det är. Jag kommer i fortsättningen alltid vara extra snäll om jag behöver beställa något per telefon :P Men det är en sådan här dag man älskar sitt sifferminne och hastigheten man har på tangenterna. Puh, säger jag bara!

SKRIVET: 2011-03-09, kl 01:34:47 | PUBLICERAT I: Allmänt

massaker på hjärnceller...

..eller det var i alla fall så jag kände när jag gick ifrån jobbet idag. Satan vad mycket information de kan trycka in på en 4 timmar lång utbildningsdag. Idag har vi i alla fall gått igenom samtalsteknik, hur vi ska formulera oss, och vilket tonläge och sådana saker vi ska tänka på när vi har kunderna på tråden. Vi alla börjar bli rätt så nervösa när det gäller de första samtalen. Därför var det extra roligt när en av gruppledarna kom förbi och lite tjäckt kläckte ur sig att "ja, nu är det så att det har blivit lite ändring i schemat, så ni ska börja ta samtal nu den sista timman idag". Mickis ögon blev ungefär lika stora som tefat och ansiktsuttrycket var bara ren och skär rädsla. Och jag som trodde att jag var nervös.. :P

Men i övrigt har det varit en riktigt härlig dag. Har njutit av solen nere på stan innan jobbet och shoppat lite pärlor och smyckesdelar. Dags att ta upp det gamla hobbyintresset igen :D Kanske visar lite senare vad det slutar i, men troligen kommer det dröja då jag ofta gör saker som ska ges bort så vågar jag inte avslöja något här.

Förresten så gjorde jag supergoda plättar idag! Dessa serverades senare under dagen med färska hallon och lite keso. Namnam, säger jag bara! :D

Bildbevis

SKRIVET: 2011-03-08, kl 01:27:31 | PUBLICERAT I: Nagelfix

Något nytt för naglarna

Dags att testa något nytt med naglarna igen :) Var länge sedan jag gjorde något. Ni som följt bloggen har sett mina vattenmarmoreringar, men nu ska det bara bli nåt enkelt.

Har faktiskt lagt bud på lite Konad-grejer på tradera, vilket är stämplingsverktyg för att överföra söta bilder och mönster enkelt till din manikyr. Ska visa sen när jag har mina grejer :) Men just nu får ni hålla till godo med vad jag troligen kommer göra snarast!

SKRIVET: 2011-03-07, kl 23:16:45 | PUBLICERAT I: Allmänt

Still utbildning

Nu har vi haft en vecka med utbildning, 5 timmar per dag. denna tid har gått åt till att lära sig systemet. Nu ska vi lära oss prata med kunderna med. Mycket skojig kille som håller i samtalsutbildningarna. Han hade plockat fram några riktigt roliga samarbetsövningar. En av dem funderade jag på om jag kunde återskapa men minnet sviker :( Får se om någon kopia ligger kvar imorrn när vi kommer tillbaka till utbildningssalen. I så fall ska vi se om någon kan lösa den :D

SKRIVET: 2011-03-07, kl 10:10:45 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tusan...

Missade på dagarna idag.. :( Trodde vi hade föreläsning imorrn och inte idag på morgonen, men tji fick jag.. Tur för mig så är vi uppdelade i två grupper, så den andra gruppen har föreläsning nu på eftermiddagen. Vi får hoppas att läraren släpper in oss då. Sen är det jobb ikväll med. 16-21. Blir tungt :) Men fasen vad härligt att ha så mycket att göra :P

SKRIVET: 2011-03-06, kl 22:38:44 | PUBLICERAT I: xtravaganza

LilySlim

Hittade en skojig liten strip som jag ska börja använda mig av här, kanske ger mig lite mera pepp mot mitt mål :)

LilySlim Weight loss tickers

SKRIVET: 2011-03-06, kl 16:08:09 | PUBLICERAT I: Allmänt

klänningar

det börjar ju faktiskt ligga vårkänslor i luften! Helt underbart. Jag är en av de människor som inte alls är förtjust i snö. Det är en självklarhet att den ska vara där, vackert fluffig och vit hela julveckan, men sen kan det va..

Så nu, när jag fick ett nyhetsbrev från Nelly.com så blev jag kär. Där var en jättefin klänning som jag verkligen ville ha till sommaren. Men då kom dilemmat att den fanns i två färger :/ Vilken ska jag välja?


Vad tycker ni!?

SKRIVET: 2011-03-06, kl 15:06:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

Kanske, nu så..

Hmm.. det var värst vad webdesign ska vara svårt. Det är helt klart en av de saker som, när jag sätter mig med dig kan frustrera mig till vansinne. Men nu ser det ju i alla fall någorlunda ut. Vet ej vad jag ska göra mer åt detta.. :( Hoppas att hon svarar, hon som har svaren på allt! Skulle betyda så mycket för mig!
Så ursäkta att det varit lite tyst härifrån. Har faktiskt haft saker jag velat skriva, men inte gjort på grund av att jag inte vill visa upp designen så hemskt som det såg ut där ett tag..

SKRIVET: 2011-03-02, kl 02:36:22 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ursäkta..

Ni får ursäkta röran här på bloggen, fastnade i att försöka ändra designen och det gick ju åt pipsvängen som vanligt.. :(
Nu ger jag upp för ikväll. Ska se om jag förstår mer av vad jag håller på med imorrn. Ha tålamod. Ni som följt min blogg länge vet att det blev såhär även förra gången jag försökte göra ändringar i designen :P Finns en anledning att jag inte gör det så ofta ;)

SKRIVET: 2011-03-02, kl 00:15:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

Att göra någons dag

Det är faktiskt ganska lätt. En ända liten gest med omtanke kan vända den värsta dag inte bara för den som gärningen tillägnas utan även de som är i dennes omgivning. Min far sa något om trafiken på morgnarna, men det handlade om det motsatta. Man märkte tydligt vilka som hade råkat ut för någon som inte lämnade företräda eller trängdes, för den stressen överfördes till nästa förare, och nästa och nästa. Jag tror att det gäller samma sak med en god gärning.

Jag är väldigt glad för mitt nya jobb, och det vill jag verkligen visa för de som såg till att det blev mitt. Därför gjorde jag idag en av dessa glädjespridargärningar. Jag gick ner till blomsterhandeln efter skolan och köpte en ensam aprikosfärgad ros och med den i handen gick jag upp till arbetsförmedlingen och till handläggaren som tipsat mig om Studentconsulting (där jag är anställd nu). Jag hade oturen att han just gått på lunch när jag kom dit vid 12.30 men damen i receptionen såg lite extra glad ut när jag förklarade min gest. Ungefär som om hon började tro på mänskligheten igen. eftersom den som jag ville ge rosen till inte var på plats gick jag och tog en fika och kom tillbaka lite senare och då var han där. Till min stora lycka hade inte receptionisten avslöjat mig, blir mycket roligare så. Hon hade bara sagt till honom att någon sökt honom men inte vem eller varför. Därför blev det lite extra roligt att smyga in på hans kontor. Och precis som jag trodde så gjorde min omtanke precis det den var tilltänkt till, att lysa upp någons vardag. Inte bara handläggaren som sagt utan även receptionisten som såg på mig med ögon som sa att hon inte såg detta allt för ofta.

Det känns så gott att göra något bra för någon annan. Man tar chansen allt för sällan.

Har ni sett Friends-reklamen? Den där en liten grabb alltid har stora glåpord liggandes på skrivbordet som han varje dag får höra i skolan. Och en dag kan han städa bort alla dessa ord med hjälp av ett enda, ett "Hej!". Ja, för det är just så det är, en liten sak kan göra så mycket för en annan människa, så varför är mänskligheten så ytlig för?

Så nu tänker jag avsluta detta inlägget med en liten uppmaning. Ta vara på de små orden, ett "Hej" kan betyda så mycket för en annan. Ta dig tiden att säga det till en vilt främmande människa. Vad är där att förlora? Just do it!!