SKRIVET: 2010-04-30, kl 22:58:55 | PUBLICERAT I: Tatueringstankar

Tatuering del 1

Nu har det gått två dagar sedan jag gjorde början till min tatuering. Satt i två timmar och tog mig igenom det förvånansvärt lätt. Det känns ungefär som att man skär djupa sår med ett rakblad men av att smärtan inte blir ihållande så klarar man det, dock får man ju världens adrenalin-kick så till slut blir man något avdomnad.
Tatueraren ritade för hand på mitt ben med tusch till att börja med som riktlinjer. Han började med en ganska suddig skiss i rött.
Han fortsatte sedan med en blå penna för att markera mer detaljerat hur han ville ha det.
denna gången skulle jag bara göra konturlinjer vilket tog tatueraren ca en och en halv timme. Och då hade jag ca 30 min kvar av den tiden jag var lovad för dagen, så istället för att ta mindre betalt och låta det vara som det var satte han igång med färgläggningen redan denna gång.
För att få lite liv och 3D-känsla i bilden så har han ritat in vindpustar som blåser igenom kvisten med körsbärsblommor. Dessa va de han började med, och detta hann han inte riktigt klart med, så några vindpustar är blå, de andra kommer senare.
Så här såg tatueringen ut precis efter att jag tagit av plasten och tvättat den första gången. Den var då väldigt svullen och färgerna blir för var dag skarpare.
Och nu har området börjat klia något enormt då läkningen börjar märkas mer och mer. Så bli inte förvånade om ni ser mig i mjukisbyxor ett tag framöver.
Det tråkigaste är nu att jag måste vänta ända till i slutet av juni innan jag får min nästa tid till att färglägga resten. Trist att behöva visa upp en halvfärdig tatuering så länge. Men jag håller er alla uppdaterade så när den väl är klar så är ni bland de första att se det. LOVAR!

SKRIVET: 2010-04-27, kl 21:52:10 | PUBLICERAT I: Tatueringstankar

Nervös..

Ja, nu så är det äntligen dags att göra tatueringen jag har pratat om. IMORRN! Nervositeten börjar krypa fram. Det är ju ändå min första. Jag har bestämt mig för att ta bort låset ur min design då jag hittade precis den designen jag ville ha på nätet, i någon annans tatuering.. Vadå irriterande...
Men men, fortfarande nervös.. Men det ska nog gå bra, eller?

SKRIVET: 2010-04-25, kl 19:06:26 | PUBLICERAT I: Allmänt

Estetiska veckan

Ja, det har varit mycket estetik som har flödat denna vecka. Har gjort tre tavlor åt V och J. De har alla delar av Michael Jacksons texter. Blev riktigt nöjd faktiskt. ^^
Nu ska jag försöka ta tag i lite middag betående av sallad med kyckling och fetaost. MUMS!
Och sen ska jag börja med kvällens projekt att lista ut hur jag ska sätta upp min mya väggklocka utan urtavla.

SKRIVET: 2010-04-21, kl 18:36:50 | PUBLICERAT I: Allmänt

Nej, det blir inte den..

Den klänningen jag skrev om i mitt förra inlägg tänker jag inte skaffa.. Den var tyvärr inte lika fin i verkligheten som på bilden. När jag såg den IRL visade det sig att den var grå.. Det såg ut som om den var smutsig, väldigt missnöjd..
Men något gott ska det väl komma ur det =) Jag hittade en annan klänning istället som jag blev kär i!
321570
Denna ska dock sys om litegrann. Ta't lugnt! Inget allvarligt, ska bara sprätta bort en volang som jag inte vill ha. Men annars är denna underbar!

SKRIVET: 2010-04-19, kl 15:20:20 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hoppas ha råd..

324384
Har nu hittat en helt fantastisk sommarklänning på kappahl. Så fin! Har dock inte provat den ännu men jag hoppas verkligen att den är lika snygg på, som på bilden.
Varför kan plånboken inte vara lite större vissa gånger?

SKRIVET: 2010-04-06, kl 22:17:15 | PUBLICERAT I: Tatueringstankar

Krånglig dag..

Den här dagen började inte alls bra.. Jag försov mig och konstaterade när jag vaknade att jag hade tio minuter på mig att ta mig till bussen för att hinna till tandläkaren i tid. Det slutade med att jag var 7 minuter försenad när jag kom dit..
I och med att jag hade tändläkartiden så skulle jag garanterat bli sen till en lektion i skolan. Detta visste jag redan och störde mig inte särskilt då det handlade om typ en kvart. Men när jag kom till ksolan så kände jag mig ändå så lugn att jag kunde unna mig en kopp kaffe innan jag gick upp och störde mitt i den pågående lektionen.
Jag började då leta efter plånboken i handväskan och tanken slår mig då att jag inte kommer hitta den där.. Då den fortfarande låg kvar hemma.. Men det var inte slut där.. På lektionen så behövde jag anteckna lite nya tider i min kalender och den låg ju också hemma... Det uppgick senare för mig att jag hade tagit med mig datorn men då hade jag ju självklart glömt laddningskabeln hemma.. Bra start på dagen... INTE!

När jag väl var klar i skolan för dagen började jag dra mig ner mot stan för idag skulle jag nämligen få se förslaget på min blivande tatuering! Tyvärr så blev inte detta som jag tänkte mig.. Jag trodde att jag skulle få en mer detaljerad bild över hur det skulle se ut men tatueraren hade bara tecknat en blomma.. Jag fick förklaringen att det inte gav någon rättvisa om det ritades på papper. Men jag fick min chans att disskutera det med tatueraren själv istället för en kille som inte ens skulle göra jobbet. Att hålla den konversationen på engelska var roligt ^^ Det är ett språk jag använder alldeles för lite. Men det kom i alla fall fram att vi hade samma tanke om motivet vilket kändes skönt.!