SKRIVET: 2010-06-30, kl 19:03:20 | PUBLICERAT I: Allmänt

Helt klart en produktiv dag.

Idag började med att vara upp med tuppen. Tandläkaren stod på programmet, så som det har gjort många dagar det senaste halvåret. Min tandläkare är väldigt snäll just nu och låter mig laga allt smått hon kan hitta innan jag behöver börja betala för mig nästa år. Idag skulle jag vara där redan 07.15!

Efter att ha fått halva ansiktet bedövat och en tand lagad gick jag upp mot skolan. Jag hade bestämt mig för att skriva ut en lite snyggare kopia av arbetet jag skrev om politikers användande av sociala medier. Detta för att jag lovat att dela med mig av arbetet till en av de medverkande. Så sagt och gjort. Jag gick sedan upp till kommunhuset för att överlämna kopian personligen och möts då av att personen jag skulle ge arbetet till för dagen är på semester, otur...

Efter att min bedövning började släppa och mitt smaksinne kom igång igen unnade jag mig en frukost på espresso house nere på torget bestående av en latte, apelsinjuice, en scone med en massa olika pålägg. MUMS!

När jag ändå var nere på stan tog jag chansen att införskaffa en del saker som jag gått och suktat över ett tag. Fyra nya gardinvepor som ska få agera avskiljare mellan vardagsrum och sovalkov, fotopapper för ett kommande projekt, en klipptid (välbehövt) och även lite kläder. Kläderna var väl varken nödvändiga eller uttittade i förväg men de slank med ändå (impulsshopping for the win!) vilket resulterade i ett vitt linne med spetskant och ett par marinblå "capri"-jeans. Dock har inte klädindustrin förstått det där med korta människor så när de säger capri så säger jag lagom långa...



Därefter hann jag knappt hem och vända med alla grejer innan det var dags för nästa uppgift. Jag hade bestämt möta med en tjej som hade lagt ut sin cykel till försäljning på blocket så det var bara att rusa. Cykeln var mycket fin och fick följa med hem.
Dilemmat var bara att det är en bra bit att cykla från Hedvigsborg till Sjöbo, ni som är Boråsare vet vad jag menar och för er andra så är det ungefär 7 kilometer, varav halva sträckan i lätt uppförsbacke. PUH! Jag kommer ha träningsvärk imorrn om inte redan ikväll.
Dags att ge sig iväg och handla mat!

SKRIVET: 2010-06-29, kl 23:51:49 | PUBLICERAT I: Allmänt

Nu ska ni slippa min egna design!

Efter många om och men gav jag upp det där med att designa min blogg själv. Jag är inte direkt något snille när det gäller html-kod, och ni som besökt min sida det senaste dygnet vet vad jag menar.

Men nu ska jag passa på att tacka Tescho. Det är denne finurlige person som kodat designen till min blogg och som också varit så snäll så att hon(?) har delat med sig av denna gratis på sin blogg. http://tescho.se/blogg/

Så alla ni som behöver en bloggdesign snabbt och lätttillgängligt kolla in hennes (?) blogg. Där kan du även hitta bra tips även om du tänker ge dig fan på att koda den själv. Här finns alla möjliga tips och guider på hur du ska gå till väga med de flesta problem.

SKRIVET: 2010-06-29, kl 03:55:51 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ursäkta röran!

Ja som sagt, ni får ursäkta röran, har suttit uppe hela natten och försökt få till bloggdesignen till något lite tjusigare. Men nu orkar jag inte utan ett par timmars sömn så håll till godo så ska vi nog se att detta blir klart i sinom tid.

SKRIVET: 2010-06-26, kl 20:37:50 | PUBLICERAT I: Allmänt

Underbar midsommar + födelsedag!

Under midsommar har vi nu varit ute i naturen och slagit runt. På en ö i en sjö..! =)
Och underbara Paulina kom ihåg att det var min födelsedag dagen efter! Hon hade bakat kladdkaka! Söta!
Hade en underbar midsommar med alla mina närmaste vänner och jag vill tacka dem så mycket för det underbara sällskapet.
Yeahy!

SKRIVET: 2010-06-22, kl 18:50:53 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tatuering, del 2

IT'S DONE!
Ja! Den är klar!
Så här såg den ut när vi startade för dagen. Inte mycket för världen.
Här har han kommit en bit. Idag började han med att göra de små "fjunen" i mitten på blommorna och gick över till stammen och de olika bruna nyanserna.
Nu har han börjat med resten av det blå. Här någonstans började det göra riktigt ont. Adrenalinchocken hade gått över och jag kände varje stick.
Dags för blommorna! Nu började jag undra hur lång tid detta skulle ta. Plågande jobbigt började det bli. Vet inte riktigt hur jag ska beskriva känslan ärligt talat.
Här är det färdiga resultatet. Nu är alla blommor vackert rosa och mitten på blommorna klart gula.
Mitten på blommorna var nog det som gjorde mest ont. Där hade han ju redan varit och petat innan och även runt så när han väl avslutade med det gula i mitten gick ögonen i kors. Men nu ska jag gå och kurera min ömma hud ännu en gång. Tänk er en solbränna i klass med när blåsor börjar framträda, alltså väldigt ömt och stramt.
Det förstås. Jag vill göra lite reklam för min underbara tatuerare Svetlyo.
Han har en egen hemsida där han visar några av sina verk.
http://www.dream-masters.com/
Även den tatueringsstudio jag gick till kan gärna få lite "credit" med. ;)
http://www.woodooink.se/
Sidan verkar tyvärr vara nere för tillfället. Hoppas den kommit upp igen när ni kollar detta inlägg ;)
Hoppas ni kommer till Borås om ni ska bli tatuerade och att Svetlyo jobbar kvar!
Kram på er!

SKRIVET: 2010-06-13, kl 20:25:20 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dyr dag idag.

Men det är väl tillåtet när skattepengarna har rullat in?

Mamma och jag åkte idag en sväng till ikea för jag ville titta på en hylla till badrummet. Behöver någonstans att göra av alla tjejprylar som shampoo, smink och andra sådana där bra-att-ha-grejer som man vill ha inom armlängdsavstånd i badrummet.


Rönnskär heter serien och är mest till för badrum. Finns till exempel även en hylla som ska passa under handfatet i samma modell.

Jag köpte även en spegel som skulle passa att ha i denna hyllan.


Spegeln har namnet myken. Är ganska förtjust i den här stilen och hade jag alla pengar i världen skulle jag nog fortsätt i samma stil i resten av lägenheten.

I lurade ut mig på en sen fika senare på eftermiddagen. Mycket trevligt att träffa vänner det var så länge sedan sist. (Ett helt år, skäms på mig!) Det blev även lite shopping innan affärerna stände tidigt på grund av söndag. Men innan dess han jag shoppa ett linne och ett par skor.

Dessa fast i beige. De är från topshop och kommer nog användas en hel del i sommar om vädret håller i sig.

Sist men inte minst fick jag glädjebeskedet att jag vann auktionen på conversen för ca 10 min sedan! Underbart! Nu har jag skor för alla väder! ;)


Nu är det dags att göra nytta här i huset så att det blir mat någon gång. Kram!

SKRIVET: 2010-06-09, kl 14:50:26 | PUBLICERAT I: Allmänt

För Stina har tagit studenten! Fy fan va' hon e' bra!

Ja igår var det Stinas student. Och vilken fin dag det blev till ära. 
Tänkte egentligen bara dela med mig av några bilder från dagen som var. Det var ju någon som sa "En bild säger mer än tusen ord" och det tänker jag hålla på idag.