SKRIVET: 2010-03-28, kl 00:53:21 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sommartid!

Ja, nu går vi mot ljusare tider med stormsteg och om jag är glad för det! Älskar sommaren och allt som har med den att göra! Och nu i natt är det äntligen dags att ställa FRAM klockan en timme, glöm inte det nu ;)

SKRIVET: 2010-03-25, kl 18:57:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

Veckan som varit.

Nu har jag gjort klart mitt första estetiska projekt av tre =) Jag hittade för ett tag sen semå vykort i storleken 11x11 cm som de sålde inramada på gallrix. Fick 4 st för 100:-. Det slutade med 12 st!




Så nu sitter alla 12 på min sovrumsvägg =)

De andra två projekten jag ska ta itu med snart är tatueringen och att jag ska göra siluettbilder av min familj som jag ska ha i tavlor utav. Kommer bli sjukt snyggt.
Och denna vecka har jag fått jobba en del med. Har jobbat 3 dagar på Coop Forum och hjälpt dem inventera. Efter 24 timmar med bara siffror i skallen så blir man lite snurrig ;) det kommer bli en tidig kväll för mitt huvud har redan gått och lagt sig! ;P
Nattinatt!

SKRIVET: 2010-03-20, kl 12:36:54 | PUBLICERAT I: Allmänt

Vernisage och fest idag

Om bara en liten stund ska jag börja röra mig hemifrån för att gå på min vän Ellens vernisage. =) Hon är fantistiskt duktig med de flesta medier och det ska bli kul att se vad hon hittat på denna gång.
Vill ni veta mer om henne och hennes konst så kolla här:

http://www.zingoalla.se

Sedan blir det lite förfest för de som ska gå ut =D Och det ska vara här hemma hos mig! Ska bli kul att träffa allt folket igen =)

SKRIVET: 2010-03-17, kl 21:57:50 | PUBLICERAT I: Allmänt

Myshelg mitt i veckan =)

Vicky kom hit igår! *lycka* Och ännu bättre, hon stannar ända till imorrn =D
Det har varit väldigt bra att ha henne här. Rädfrågar man henne så har hon oftast ett bra svar och det har jag behövt många av nu. Både till att hänga tavlor och till att kolla in tatueringsidéer. Och ja, jag har faktiskt lämnat in min idé på tatuering till tatueraren =D Så nu kommer det ta typ två veckor så kommer jag få den nya skissen så som tatueraren tror att det funkar. Så nu är det typ 2 månader kvar så kommer jag sitta i tatueringsstolen, nu är det på G! =)

SÅ nu när Vicky varit här så har vi unnat oss god mat och bara ha mysigt. Vi har till exempel hunnit se "this is it". Me like!

SKRIVET: 2010-03-11, kl 20:21:10 | PUBLICERAT I: Tatueringstankar

Så.. Nu har jag bestämt mig! (Tror jag..!)

Jag tror nu att jag betämt mig. Jag ritade för snart ett år sedan förlagan till en tatuering jag vill göra. Idag bestämde jag mig äntligen för att gå och boka tid på tatueringssalongen. Men vad tror ni var stängt just idag, när jag äntligen tagit mod till mig.. Jo, studion. Tydligen är det tatueringsmässa så här års så de har haft stängt hela veckan. Hoppas att jag har lika mycket mod kvar på måndag när det är öppet igen..

Men det här är i alla fall min tanke. Utgångsbilden jag ritade var en kvist med ett antal körsbärsblommor, knoppar och blad.

Sedan ritade jag ett lås. Jag är dock inte riktigt nöjd med det då jag gärna vill ha lite mer detaljer på det.


Sedan lade jag ihop de två och färglade hela idén. Det var helt jäkla mindblowing hur sugen jag blev på att få den tatuerad när jag såg resultatet! Och nu ska ni också få se det!


Denna har ja bestämt mig för att ha på yttersidan av min vänstra vad. Så vad tycks? Vågar jag hålla modet uppe till på måndag? ;)

SKRIVET: 2010-03-04, kl 00:34:38 | PUBLICERAT I: Allmänt

Singlar..

Jag har konstaterat mig vara singelberoende.. Jag kan aldrig lyssna igenom ett helt album med musik från en specifik artist. Ska det vara album så är det samlingsskivor, ni vet sådana med typ två skivor i varje och med typ 40 olika artister, typ absolute-blandningarna.
Sitter just nu och uppdaterar min musik på iPhone'n inför en resa uppemot stockholm och föräldrar. Men det är inte bara föräldrar som blir våldgästade. Ett kompispar blir utsatta för bio och middag och två andra kompisar ligger illa till om de försöker slingra sig ur fika ;).
Men tillbaka till musiksnacket. Sedan jag blev singel för någon månad sen så har jag blivit beroende av musik. Adam Lambert har gått hett i hörlurarna på sistone men även savage garden och lite gammalt 90-talscrap.

Så nu tänkte jag vara lite fräck och prova något jag inte gjort tidigare. Ni ska få en spotify-länk att hålla till godo med några av de godingar som jag lyssnar på dagligen. Ni kommer säkert tycka jag är knasig och har en konstig musiksmak men men..

Blogg 2/3 --> Här har ni ca 30 minuter med mina nuvarande favoriter. Håll till godo!