SKRIVET: 2010-08-17, kl 15:03:48 | PUBLICERAT I: Allmänt

Mycket bra Fuji och posten!

Min mor var på besök i förra veckan och då kom kameran fram. Ja, den behövde dammas av.. Det var allt för länge sedan jag roade mig med min hobby, fotografering. Jag fick några riktigt bra foton på näckrosor som har börjat blomma i stadsparken här i Borås. Dessa såg jag till att beställa i förstoringar så de ska upp på väggen här hemma.
I och med att det var helg så räknade jag inte med att få hämta dem på närmaste postkontor förrän kanske torsdag. Men icke! Idag vaknade jag av att det ringde på dörren. Då var det brevbäraren som kom med mina foton! De var packade i ett sånt där rör så att de inte ska bli skrynkliga och sådana har en förmåga att inte passa i brevinkastet. Men ändå! Jag hade ju väntat mig att jag skulle få en avi och hämta dem själv. Bra av posten för en gångs skull! Väldigt uppskattat med paket vid dörren!

SKRIVET: 2010-08-15, kl 00:42:35 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ännu en nagelmarmorering

Det blev helt klart bättre denna gång.
Som sagt övning ger färdighet. :)

SKRIVET: 2010-08-04, kl 18:09:51 | PUBLICERAT I: Allmänt

Nagelmarmorering

Nu har jag testat nagelmarmoreringen som jag la ut en tutorail på igår. Det gick väl sådär. Det var definitivt inte så enkelt som det såg ut och dessutom att göra det på sig själv.. Ska psyka mina vänner med att prova på dem någon gång Så kanske det går bättre.
Så dags att köpa nya lacker, det gick nämligen åt en hel del lack till detta experiment. Nya färger skulle också vara kul.
Men så här blev det i alla fall.
Övning ger färdighet..!




SKRIVET: 2010-08-03, kl 23:25:50 | PUBLICERAT I: Allmänt

Nailart

Jag har på senare tid blivit mer och mer intresserad av nagelkonst, coh då menar jag inte vanlig, tråkig fransk manikyr och så.. nej! Det är mycket roligare att skapa nya mönster så att man går runt med tio små canvas på händerna.
Mitt intresse gjorde att jag började söka nya idéer på google och råkade då hitta en tjej som lägger ut tutorails på hur man gör olika mönster. Hon är otroligt bra!
Detta är en tutorail på hur man gör marmorering med nagellack. Har aldrig sett något sådant förr, men det måste provas!
Återkommer med en bild sen när detta testats!
Hej så länge ;)