SKRIVET: 2010-07-30, kl 16:30:31 | PUBLICERAT I: Allmänt

Studiesvårigheter

Varför ska det vara så svårt att ägna sig åt det man borde?
I flera dagar har jag nu försökt skriva på rapporten som ska lämnas in i arbetsrätts-kursen jag går nu över sommaren. Men hur jag än försöker så kommer jag alltid på något bättre eller trevligare att göra. Har jag drabbats av skrivkramp eller är jag bara inte intresserad? Inte vet jag, men bra är det inte.
Så den som har lite över, skicka mig lite motivation!

SKRIVET: 2010-07-25, kl 16:27:40 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ännu fler minuspoäng till 3

Jag har sedan länge haft kostnadskontroll på mitt abonnemang bara för att slippa överraskas av dyra räkningar i slutet av månaden. Jag har dock aldrig tidigare kommit upp i den summan. I mitt abonnemang har jag även fri surf i mobilen och 3000 fria sms. När jag nu kom upp till mitt utsatta kostnadskontrollsbelopp så fick jag ett meddelande ifrån 3:
"Hej! Din rörliga månadskostnad har nu passerat din kostnadsgräns. Din mobil kan därför inte användas för utgående trafik."
Tack för den säger jag bara.. Visst det är bara en dryg vecka kvar så kan jag börja använda min telefon igen.. Men det ändrar inte att de även spärrade mina fria tjänster.. Mina fria sms är oanvändbara och jag blir inte uppkopplad till något 3G-nät. Och jag som hade fri surf, jo tjena...
Så stora feta minuspoäng där!! Och det blir inte bättre av att 3's kundtjänst inte har öppet på helger.. Men då har jag bara flera dagar att samla ilska som då kommer gå ut över någon stackars 3-medarbetare på måndag. Börjar tycka synd om denne nu..
Så vad ni än gör, skaffa aldrig ett abonnemang hos 3. Jag kommer byta ögona böj när min bindningstid är slut..

SKRIVET: 2010-07-14, kl 19:40:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

Liseberg igår!

Jag är helt slut i hela kroppen efter en dag på Liseberg. Men åh, så kul jag haft. Tänkte dela med mig av ett par bilder så ni får se hur vi hade det.
Btw, Herr Berg kittlas om inte det syns ;)
Vi fick tag i lite choklad att dela på med, bara 2 kg toblerone och 2 kg geisha att dela på 7 personer. Yaahy!

SKRIVET: 2010-07-12, kl 23:45:14 | PUBLICERAT I: Allmänt

Underbart!

Ikväll blev en mycket härlig kväll. Här har varit varmt hela dagen. RIKTIGT varmt! I och med så har det även varit riktigt varmt i min lägenhet. Så vid 22.30 tog jag tillfället i akt och gick ner till sjön och tog ett kvällsdopp. Helt underbart! Och enligt hörsägen från en dam som var där med sina barn så skulle det vara 21°C varmt i vattnet. Perfekt kväll som avslut på en riktigt bra dag. Har idag varit nere på stan och tagit en fika med J, mycket trevligt. Jag har även fått lite (och då menar jag lite) plugg gjort idag.
Och imorgon blir det Liseberg med gamla gänget från gymnasiet för hela slanten! Yaahy!

SKRIVET: 2010-07-06, kl 19:16:46 | PUBLICERAT I: Allmänt

Pluspoäng till "3", NOT!!

Vaknade i morse och kollade på mobilen och konstaterar att det står "ingen service" där täckningen ska visas. Jag tänker inte mycket mer på det förrän jag ska ringa mamma 2 timmar senare och fortfarande inte har någon täckning.. Drog sedan ner på stan för att fixa lite grejer och tittar med jämna mellanrum på telefonen, men fortfarande ingen täckning.
När jag ändå var nere på stan så stack jag in huvudet i 3:s butik och tänkte fråga vad som stod på. Jag behövde aldrig fråga, för framför mig var typ 10 personer till som hade precis samma fråga som jag. Jag tyckte faktiskt lite synd om tjejen bakom disken, hon har nog fått ta en hel del skit idag..
Nu är klockan ca 19.00 och jag har fortfarande ingen täckning, så för er som vill ha tag i mig prova på nåt annat sätt. Kanske även de närmsta dagarna... Vem vet...

SKRIVET: 2010-07-04, kl 14:47:02 | PUBLICERAT I: Allmänt

Katt utan dödsförakt skänkes till snabbtänkt fallskärmshoppare..

Ja det är så.. Snabbtänkt behöver man i alla fall vara för att fånga en katt som tappar fotfästet på fönsterbläcket och faller 10 meter rakt ner... Det är Puffen som har varit klantig och på något vis tagit sig ut utanför fönstret.. Fråga mig inte hur för jag såg bara att han helt plötsligt var där ute. Och när jag försökte få tag i honom så vandrade han utom räckhåll för mig och tappade sedan fotfästet och föll..
Nojig som jag är efter hans fall så tog jag honom till veterinären direkt samma kväll. Han var som tur var bara blåslagen, men både jag och han är nog lagom uppskrämda. Nu har vi vilat upp oss båda två.
I helgen har jag haft mina föräldrar på besök och vi har besökt Torpa stenhus som är ett 1400-talsslott som aldrig bytt ägare förutom genom arv. Vi gick en guidad vandring och fick höra historier om Gustav Vasas besök där och om en flicka som ska ha blivit inmurad i en vägg där.
http://www.torpastenhus.se/
När vi sedan kom hem därifrån hjälpte pappa mig att sätta upp min efterlängtade takkrona och jag monterade under tiden ihop hyllan som jag ska ha i badrummet. Och så här blev det nu när jag under dagen packat in allt som ska vara på den.
Min tanke var alltid att jag ville ha lite mer plats att lägga saker i badrummet. dessutom kände jag direkt som jag fick in hyllan i badrummet att där blev mer hemtrevligt. Det såg inte lika kalt ut längre.