SKRIVET: 2010-05-30, kl 20:20:23 | PUBLICERAT I: Allmänt

haha, fast ibland kan man ju ha flyt

Började leta efter likadana skor nu när ja ginte vann den senaste auktionen, och då visar det sig att samma säljare lägger upp precis likadana! Haha! *Lycklig!*

SKRIVET: 2010-05-30, kl 19:51:51 | PUBLICERAT I: Allmänt

faan också...!

Jäkla tyket alltså.. Här har jag gått och suktat efter de där skorna i flera veckor och senaste veckan har ingen bjudit över mig..
Med en minut kvar kommer nån patetisk liten jävel och lägger bud på dem... Hann inte ens lägga motbud innan auktionen var över... Buhu.. Faan vad surt, så irriterad..

SKRIVET: 2010-05-24, kl 17:02:25 | PUBLICERAT I: Allmänt

Underbar dag.

Idag har varit väldigt härlig! Vackert väder, härlig fika nere på stan och glada överraskningar. Gick ner på stan vid 13-tiden bara för att komma ut egentligen men oh så underbart. Gick runt i en härlig sommarklänning och bara njöt.
Första glada överaskningen på dagen blev när jag kollade om jag hade pengar kvar på mitt Espresso-kort (laddningsbart kort för Espresso House) och ja, det hade jag! Blev både en latte och deras nya lemon maräng pie. Mums! Tog så klart med mig godsakerna ut i solen. En bänk på torget blev den tillvalda platsen.
Då kom en mindre rolig överraskning.. Jag böjde mig fram för att fånga en servett som blåste iväg och hör ett RITCH! Det var blixtlåset i ryggen på min klänning som gick upp.. Hurra.. Och ännu roligare var att jag inte fick igen det där jag satt. Så jag tog på mig men medhavda jeansjacka och smet iväg till närmsta klädbutik och bad om att få låna deras provrum för att rädda situationen. När jag väl började pilla med klänningen insåg jag vad som hänt. Knappen som ska hålla ihop blixtlåset högst upp när man dragit upp det hade lossnat så där fanns inget som höll ihop.. Inte så konstigt då att missödet hände. Men men.. Vad göra. Blev till att ha jeansjackan på sig resten av eftermiddagen för man vet ju aldrig om det inträffar igen..
När jag ändå var nere på stan tog jag mig tid att gå in på Intersport och testa ett par converse i 36.5, bara för att se om de converse som jag pratade om tidigare verkligen var för små. Och till min lycka så var det en perfekt storlek! Så nu är det bara att börja buda på de där skorna i alla fall. Hurra! Ännu så länge kostar de bara 300:- om jag skulle vinna auktionen idag. Dock är det 5 dagar kvar.. Suck..

SKRIVET: 2010-05-21, kl 19:16:29 | PUBLICERAT I: Allmänt

Bra där Academic Work

Ha! Ibland vet de vad de gör! Jag jobbade för academic work i slutet av mars och skulle få ut lönen i slutat av april. Men när jag fick mitt lönebesked för april visade det sig att de dragit skatt fastän att jag skickat in en underskrift på att jag inte skulle dra någon skatt på min lön. Jag ringde då och klagade på dem och de kontrade med att säga att de inget kunde göra.
Men så, nu i slutet av maj får jag ännu en lönespec, vilket var konstigt då jag inte jobbat mer sedan sist. Men då visar det sig att jag får tillbaka de pengar som de pengar som de drog som skatt för en månad sedan! Det är nästan 1000:- extra denna månad! WOHO! Ibland kan de i alla fall rätta sina fel..

SKRIVET: 2010-05-19, kl 23:15:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Converse

jag har ny letat converse ett bra tag. Har tittat på fejk-varianterna som finns i de flesta butikerna nu, men det känns inge kul. Det ska vara riktiga, och that's it!
Jag har nu börjat leta på tradera då man inte kan skicka converse från USA. De hanterar inte internationell leverans. *Snyft* Men i alla fall, jag hittade ett par underbara på tradera. De är så kallade dubbla. De har två lager tyg och dessutom dubbla snörningar. Dessa var i en ljus rosa i det inre tyget och vita i det yttre, jättevackra! Tyvärr var de ett nummer för små. Så tills jag hittar likadana fast en storlek större så kommer det vara enkelt att hålla i plånboken, jag har hittat mina drömskor.
Detta var de jag hittade på tradera.
Och så här skulle de se ut om jag skulle kunna betälla dem från Converse. *Sucka* Jag tror jag är kär... <3

SKRIVET: 2010-05-17, kl 00:26:55 | PUBLICERAT I: Allmänt

Svullohelgen.

Nu har jag tryckt i mig mat tillsammans med Martin i över ett dygn! Puh! *Mätt* Jag vet inte om Martin vet om det men han är grym i köket! Han skämde bort mig med både "frozen cheesecake" och en sjukt god pasta med fläskfilé, champinjoner och bacon. Och där kom jag och försökte erbjuda mina över 60 cupcakes.. Han vann.. ;)
Ja, de blev många, mina cupcakes alltså, men så blir det när man gör dem små, det blev helt klart godare också. Man hinner inte bli trött på dem. Synd att det inte dök upp fler, men vad kan man göra åt det? Jag och Martin hade trevligt i alla fall, och nästa år får vi väl lägga på ett kol på "tjatnärven" så kanske man kan lura hit fler.
,
Kram på er så länge! Svejs!

SKRIVET: 2010-05-12, kl 20:17:21 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hjälp! Det hade jag inte räknat med..

Jag sa ju förut att jag trodde mig tagit mig vatten över huvudet med mitt skolarbete. Som sagt, inte min bästa idé att skicka ut massmejl till politiker ett valår. Därför fick jag nu hjärtat i halsgropen när jag läste att min handledare vill imorgon ha in det vi gjort hittills på rapporten. Jag är bara lite orolig nu för att han ska bli besviken på mig då jag hittills inte SKRIVIT mer på rapporten än vad jag hade gjort senast han såg den. Hela veckan har ju gått åt till att skaffa data till själva utvärderingsarbetet, så då är det ju inte så konstigt att jag inte skrivit nåt då jag inte kan skriva om ett ämne där det saknas data. Hoppas nu hinna skriva ett bra stycke imorgon innan jag skickar in den. Tuff dag att vänta imorgon.

SKRIVET: 2010-05-10, kl 10:30:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

Nytt smink!

När man får nytt smink så kommer leklusten helt klart smygande. Har skaffat mig rouge, läppstift och lite annat i färger inspirerade av det nya modet med 50-tals tema. Och när jag ändå var igång letade jag rätt på min gamla foundation som jag vanligtvis inte använder. Gör i vanligt fall bara i ordning ögonen när jag går till skolan och så.
Så nu var det kul att få leka lite med ett par droppar färg. 
Allt är köpt på MakeUpStore.
Blev en ganska skojig bild med skolans lampanordningar i bakgrunden ^^

SKRIVET: 2010-05-07, kl 13:52:23 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ujuj, mycket nu..

Har jag tagit mig vatten över huvet..? Vet inte.. Jaja, det är väl bara att tuta och köra.
Jag sitter just nu i skolan och sammanställer min första intervju till mitt utvärderingsarbete till en av mina kurser. Inte anade jag att politiker var så snabba på att svara på mail. SKickade för två dagar sedan ut ett massmail till runt 100 mail-adresser om att jag sökte kandidater för intervju om sociala medier och hur de använder dem privat och i arbetslivet. Inom en timme hade jag fått minst 20 svar. Och hälften av de som svarade tackade ja till intervju, så nu har jag att göra. Trist att jag inte hinner intervju alla, men så är det ibland.
Men jag börjar känna stressen flåsa mig i nacken då jag vet att jag måste göra och sammanställa 10 intervjuer till och vänta på fler enkät-svar från de övriga som också ska sammanställas. Detta ska sedan skrivas om i en rapport. Och allt detta ska vara klart om tre veckor!!

Så jag säger det igen.. "Har jag tagit mig vatten över huvet..? Vet inte.."

SKRIVET: 2010-05-02, kl 18:07:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

Händelserik helg

I fredags kom min mor på besök. Och vi har varit i farten hela helgen. Valborgskvällen firades med en liten grillkväll med 20 andra studenter upp vid Kypegården. Och även fast att det regnade så hade vi det ganska bra. Men tyvärr blev det inte långvarigt då de andra inte var lika tålmodiga med regnet.
Lördagen bestod av besök vid Hornborgarsjön för att se om där var några eftersläntrande tranor. Vi var vid två olika utsiktsplatser. Den första hade ingen tran-aktivitet alls, men den andra hade en flock på säkert 30 stycken men de roade sig med att beta över 800 meter bort minst..
På vägen hittade vi lite andra sevärdheter. Bland annat ett galleri med konstnären Göran Löfwing. Han målar mest naturkonst i olja eller akvarell och både jag och mamma föll pladask för hans konststil.
http://www.lofwings.se/
Vi hittade även en skylt som sa "Bokskog" vilket både jag och mamma gillar att vandra runt i, men när vi kom dit såg där mer ut som urskog. Fint men inte riktigt det vi väntat oss.
När vi kom hem hjälpte mamma mig att sätta upp min klocka som jag tidigare pratat om, den utan urtavla. Jag är kär! Blev så sjukt bra!
Sedan mamma har åkt har jag även möblerat om vardagsrummet något. Ville ha lite mer ljus in från fönstret så blev lite mer plats mellan soffan och fönstret. Och jag ställde båda bokhyllorna på samma sida om soffan.