SKRIVET: 2009-11-30, kl 00:18:01 | PUBLICERAT I: Allmänt

Kattmanikyr

Ikväll har katterna fått klippta klor. Inget de var så förtjusta i. Att klippa fyra tassar med mellan 4 - 5 klor på varje tass gånger två katter är rätt så många klor. Att till på köpet slåss för att försöka hålla fast en slingrande katt gör det inte lättare. När katterna sedan hade lugna ner sig och faktiskt började komma fram till mig igen insåg jag hur slö klosaxen var och hur tuffsiga klorna såg ut efteråt. Så det var bara till att ta fram en nagelfil och rädda det som räddas kunde. Men jag kan ju helt klart konstatera att katterna inte var så förtjusta i det häller.

Och efter denna lilla brottningsmatch så är det bara att gå tillbaka till studieböckerna...!

Tjing!

SKRIVET: 2009-11-23, kl 10:58:42 | PUBLICERAT I: Allmänt

Förlåt..

Jag är urkass på att skriva på bloggen. Var alldeles för länge sedan nu. Har haft grymt mycket att göra. Jag och två till i klassen skriver på ett 30 min långt föredrag! Samtidigt försöker jag göra om en hemtenta och hänga med i alla andra kurser som jag går för tillfället.
Men jag får väl skylla lite på den nya tekniken med! ;) Köpt en ny iPhone och sedan dess har jag inte varit ute mycket alls på internet på datorn. Användbar manick det där. Dock går det inte att skriva på bloggen i den! *Dåligt!* men men, vad göra?

Kram på er!