SKRIVET: 2009-10-31, kl 22:56:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

Härlig helg! hittills..

Mys! Åkte med pojken hem i torsdags och konversationen gick över vad vi skulle göra till middag. Vi kom fram till Korvstroganoff vilket vi båda tyckte var länge sedan. Men för det så behövde vi handla. Men när vi kam dit så står fiskebilen utanför! Det hela slutade med att matplanerna blev helt omkastade. Vi köpte oss en helsida lax på nära två kilo! Och så här slutade den middagen:



Yum!

Och till efterrätt blev det inte sämre. Tyvärr hamnad e det inte på bild, men tänk er karamelliserad ananas med glass. Ni kan inte ana hur mätt jag var när det var dags att sova!

Freddagen blev inte sämre. Dags för fest! Halloweenfest. Det blev mycket stök under dagen med godisbak och fix inför att alla skulle komma. Jag gick en snabb vända på stan mitt på dagen för att jag inte hade hittat någon kostym ännu. Det slutade med en rödsvart peruk och en rödsvart klänning, men det coolaste var nog linserna som även de var röda. Ellen hade svårt att se mig i ögonen på hela kvällen =P




Det är bara godis! =P

SKRIVET: 2009-10-28, kl 18:30:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

grinig katt.

Nu är kissen kastrerad. Han har jamat åt mig mycket idag. Att åka buss är ingen favorit. Nu ska vi bara hålla koll på att han inte bråkar med stygnen.

Under dagen medans Puffen låg på uppvak hos veterinären så kom Martin och hämtade en fåtölj till sin nya lägenhet. Den är pytteliten, men jättebra för den som behöver ha en extra sovplats till gäster. IKEA for the win! Så nu är det mycket mer plats i förrådet, eftersom jag även gav bort min gamla TV i måndags. Har man köpt en ny så har man.

SKRIVET: 2009-10-27, kl 22:03:44 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tentan färdigskriven.

Nu är tentan i presentationsteknik skriven. Vet inte hur det gick då jag inte pluggat nästan alls. Dessutom så kom enmassa andra saker på tentan som vår lärare sagt inte skulle komma! Då blir man sur! Men den här kursen har varit allt annat än okey! Hur kan man ändra kurslitteraturen när kursen redan startat? Och hur kan man acceptera att man har tre exeminationer varav en tenta värd 7,5 högskolepoäng på ett kursmoment med 5 föreläsningar. Allt har gjorts på 5 veckor... Jag kan för mig själv säga att jag aldrig varit så stressad i hela mitt liv. Och det märks på klassen att det är fler som är påverkade av stressen. Men nu är det äntligen över!

Och imorrn ska min kissemiss Puff kastreras. Stackarn! Imorrn kväll kommer han vara ett det.

Gud vad liten han var, och det är bara 2 månader sedan!

SKRIVET: 2009-10-23, kl 12:15:26 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fasen vad skönt!

För två veckor sedan man gjorde tenta. OCh sedan dess har man hunnit med två gruppuppgifter (stora sådana) en individuell uppgift och nu blir det en tenta till på tisdag... Mycket på en gång helt enkelt. Men man blir så glad sådana dagar då man får veta att man är godkänd! Alltså, jag har fått veta att jag är godkänd på den första tentan! Helt underbart, jag trodde verkligen att jag var körd. Gruppuppgifterna och den individuella uppgiften fick vi veta på en gång om vi klarat oss eller inte så det har inte satt lika mycket griller i huvudet på mig.

Och snart ska jag se till att bränna boken, för nåt jobbigare och elakare ämne har jag inte vart med om hittills!
bokframsida till kurslitteraturen

SKRIVET: 2009-10-16, kl 20:30:05 | PUBLICERAT I: Allmänt

wii!

Jag har köpt ett Wii! Med lite roliga spel till så klart =) Det blev nåt gammalt Harry Potter-spel, och en spel version av en av mina favoriter bland animerad film, Råttatoille. Och såklart som alltid fick jag med Wii sports, vilket jag testat litegrann och bara konstaterat att jag är urkass! :P Men det släpper väl nu.

Det var faktiskt svårt att släppa den nya underhållningen för att få titta på Micheal Jackson- tema på IDOL ikväll. Men jag bara måste se Tove och Reza för att se hur deras skilldringar blir. Jag har faktiskt längtat hela dagen för att se dem.

Myskväll helt enkelt. Har plockat fram godisskålen, och i pausen ska jag gå ut och värma lite varm choklad med vispgrädde till. Nån som vill joina i tv-soffan?

SKRIVET: 2009-10-12, kl 21:37:23 | PUBLICERAT I: Allmänt

Mycket skolarbete

Två grupparbeten, en individuell inlämningsuppgift med tillkommande presentation och en tenta inom två veckor..
Det kan bli intressant att jag kommmer ut levande på andra sidan. Jag har dock underbara gruppmedarbetare, så grupparbetena är jag inte orolig för. Girls! We rock!
Mina kissar ligger här brevid mig i soffan  och myser medans jag bloggar och unnar mig lite tv-tittande. Mysigt!

Så nu är bara frågan vad alla ni gör mer än läser min blogg just nu? Talk to me! =)

SKRIVET: 2009-10-05, kl 09:49:37 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tentamensvecka.

Hurra.. Man ska aldrig ta saker och ting för givet. Idag räknade jag med att veckans enda föreläsning började 9.00. (så få föreläsningar på grund av att vi ska ha tid att plugga till vår tentamen i organisationsteori på fredag) men icke. Då börjar den inte förrän 15.00!!
Idag gjorde det egentligen ingenting. Då får jag tidi till att plugga på tentan hela dagen, vilket jag inte gjort annars. Och ja, det är samma tentamen som jag tidigare förklarat att jag har haft problem med. Har du någonsin kännt att du inte förstår ett skvatt av vad som står i boken? Så har jag kännt hela kursen hittills. Thank God for Wikipedia! Vår bok i denna kursen är nämligen på engelska, vilket inte gör det lättare att förstå. Och nu så tröttnade jag till slut på att inte förstå vad där stod, så jag slog helt fräckt upp författarens namn på Wikipedia. Och jag har nog aldrig haft så många tända glödlampor över huvudet samtidigt! Först och främst fanns hans teorier förklarade på svenska på wikipedia. Något som underlättade enormt. Så nu ska jag börja läsa igenom allt detta och försöka översätta vår lärobok för egen räkning med hjälp av vad jag lärt mig från wikipedia.

De tunga regnmolnen av dysterhet som fanns i mitt huvud har just släppt. Nu kanske jag till och med kan klara denna tentan!

bokframsida till kurslitteraturen