SKRIVET: 2011-02-03, kl 16:06:44 | PUBLICERAT I: Allmänt

Letters To Juliet

Äkta kärlek har vi ju alla hört talas om. Men kan den hålla 50 år? När Sofie åker på semester till Italien med sin fästman vill de göra vitt skilda saker. Victor som ska starta sin egen restaurang vill lära sig laga mat från de inhemska italienarna och resa runt till olika vingårdar. Sofie vill se sig omkring och lära känna Italien. Av en slump snubblar hon en dag över Julias hus. Det som är känt från Shakespeares bok Romeo och Julia. Där sitter mängder med brev som är skrivna av människor som vill ha hjälp med sitt kärleksliv och ber Julia om hjälp. Sofia blir indragen i att hjälpa till att svara på alla dessa brev.
En dag hittar hon ett brev som är över 50 år gammalt och väljer att svara. efter ett par dagar kommer den som skrivet brevet till Italien och hon följer med på jakten efter Claires älskade Lorenzo.
Amanda Seyfired ligger mig varmt om hjärtat och har gjort ända sedan Mamma Mia. Hon har en sådan passion i sina roller och verkar alltid veta vad hon vill. Filmen utspelar sig i det vackra Italien och man blir direkt inspirerad av att åka dit. Man vill smaka på vinet, osten och den inhemska maten.


Ylva Bolund

Vad rolig din blogg verkar! kommer verkligen att läsa dina poster igen! (: Ha en rolig vardag (:



PUBLICERAT: 2011-02-22, 09:48:27 | URL: http://jade.se

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

NAMN Spara info?

E-POST (publiceras ej)

URL

Kommentar: